Het team van Plus Budget bestaat uit (van links naar rechts): Meranda, Djen, Mirjam, Maddy en Gigi.

Het zijn echte samenwerkers, de teamleden van Plus Budget: samen maken zij verschil. Ieder lid van dit team is betrokken bij onze clienten, heeft oprecht belangstelling voor de mens achter het probleem en werkt met passie aan het verbeteren van de situatie van onze clienten. Het is een heel hecht team waarin met elkaar wordt gelachen en gehuild en waar voor elkaar wordt gezorgd. Een super team, een team om trots op te zijn!

In januari 2024 is Plus Budget een samenwerking aangegaan met Vooruit bewind B.V. . Omdat zowel Annemarie van Vooruit Bewind als alle medewerkers van Plus Budget heel betrokken zijn bij onze clienten passen we goed bij elkaar. Door deze samenwerking zijn we nog beter in staat onze clienten van dienst te zijn.
Vooruit Bewind gaat voortaan verder onder naam Plus Budget BV. maar blijft de kwaliteit leveren zoals ieder dat van haar gewend is!

 

Plus Budget is een sociaal en betrokken bedrijf. Daarom is Plus Budget af en toe sponsor van mooie projecten. Bijvoorbeeld de onderstaande...

Door de inzet van begeleide contacthonden draagt de stichting bij aan verbetering van het leven van mensen met dementie.

Archipel Zorgbus

De Archipel Zorgbus is mogelijk gemaakt door Stichting MVI en sponsoren, waaronder Plus Budget. Met deze zorgbussen kunnen minder mobiele mensen naar de dagbesteding, de zorgboerderij en naar sociale activiteiten worden gebracht.

Plus Budget is sponsor van het Tower Festival in Son en Breugel. Een jaarlijks muziek festival in het centrum van Son. Dankzij de sponsors is het festival voor iedereen gratis toegankelijk en dat vinden we bij Plus Budget erg belangrijk!