Op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker met Groeipotentieel!

 

Ben jij nauwkeurig, heb je oog voor cijfers en wil je een positief verschil maken in het leven van anderen? Dan hebben wij dé kans voor jou. Bij Plus Budget zijn we op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker om onze klanten te ondersteunen bij het beheer van hun financiën. Bovendien bieden wij uitstekende doorgroeimogelijkheden en scholingskansen om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

 

Wat houdt de functie in?

 

In deze rol zul je een breed scala aan taken uitvoeren, waaronder het verwerken, scannen en digitaal archiveren van inkomende post. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van het mailverkeer en het verzamelen van benodigde documenten voor aanvragen bij de gemeente. Je speelt een essentiële rol in het soepel laten verlopen van de financiële processen voor onze klanten.

 

Wat bieden wij?

 

Je komt terecht in een hecht team van hardwerkende, betrokken professionals, waar er ruimte is voor lachen en plezier. Humor wordt gewaardeerd! Daarnaast zijn we op zoek naar iemand met een empathische instelling, klantgerichtheid, het vermogen om te relativeren, nauwkeurigheid en gevoel voor cijfers.

 

Doorgroeimogelijkheden en Scholingskansen

 

Bij Plus Budget geloven we in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Als je bij ons begint, krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren en door te groeien in je carrière. We bieden trainingen en scholingsmogelijkheden om je te helpen je volledige potentieel te bereiken.

In principe zul je werken vanuit onze locatie in Son en Breugel, maar er kunnen incidenteel momenten zijn waarop je ook wordt gevraagd om aanwezig te zijn in onze vestiging in Uden.

 

Solliciteer nu!

 

Ben jij enthousiast over deze functie en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je CV en eventueel een korte motivatie naar vacature@plusbudget.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Tot snel!